Velserenderlaan 2 2082 LA Santpoort-Zuid
info@ruinevanbrederode.nl

Organisatie

Organisatie

Monumentenbezit

Monumentenbezit
Monumentenbezit is de eigenaar van de Ruïne van Brederode en is gevestigd in cultureel erfgoed Trompenburgh. Monumentenbezit is een landelijke opererende stichting die zich inzet voor het behoud van cultureel erfgoed door verwerving, restauratie en exploitatie van beschermde bouwwerken. De portefeuille van Monumentenbezit bestaat uit zeer diverse monumenten verspreid over heel Nederland. Vrijwel ieder type monument is vertegenwoordigd; kerken, kastelen, buitenplaatsen, vestingwerken, ruïnes, woonhuizen, gedenknaalden en grafmonumenten. Samen met de beheerders en huurders, streeft Monumentenbezit ernaar om haar monumenten en de bijbehorende verhalen onder de aandacht te brengen bij een zo breed mogelijk publiek.


Contact Monumentenbezit
Zuidereinde 43
1243 KK ’s Graveland
085-0161626 (ma – vr van 9.00 – 17.00)
info@monumentenbezit.nl

READ MORE
Brederode wordt gesteund door

De Ruïne van Brederode ontvangt geen structurele subsidie, maar heeft inkomsten uit entree, kleine horeca en locatieverhuur.
Daarnaast zijn er ook bedrijven die een bijdrage leveren of hebben geleverd. Deze organisaties willen wij dan ook hartelijk danken voor hun steun en bijdrage:
SIG (Ondersteuning voor mensen met een beperking en/of autisme) – aanleg en onderhoud moestuin.
Bedrijven, organisaties of personen die ook een bijdrage willen leveren zijn van harte welkom en nodigen we graag uit om contact met ons op te nemen.

READ MORE
Beleidsplan en verslagen

Klik hier voor het beleidsplan 2023-2028

Klik hier voor het financiële verslag 2021

Klik hier voor het financiële verslag 2022

Klik hier voor het publieksverslag

READ MORE